Eet je mee op de Dag van de Duurzaamheid?

10 oktober 2017 is de landelijke Dag van de Duurzaamheid. Schiedam werkt hard aan een duurzame stad en wil deze dag alle Schiedammers extra inspireren om duurzaam te wonen, te werken én te eten. Je bent van harte uitgenodigd om mee te eten met het Stadsbuffet: Proef de nieuwe energie!
Samen met andere Schiedammers geniet je van lekker duurzaam eten. Aan tafel verrassen we je met bijzondere Schiedamse duurzaamheidsverhalen.

Eet je mee?
Ben je bezig met duurzaamheid of juist nog helemaal niet? Iedere Schiedammer die zin heeft mee te eten en zich te laten inspireren is welkom. Vol is vol. Vanwege de vele aanmeldingen, kan het zijn dat je op de wachtlijst komt. We laten je dan zsm weten of je er toch nog bij past.
Meld je direct aan via deze link. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Uiterlijk 3 oktober ontvang je het programma.

Waar en wanneer
10 oktober 2017 18.00-21.00 uur (inloop vanaf 17.30) Sint Jorisdoele Doeleplein 1, Schiedam

Met wie
‘Proef de nieuwe Energie’ wordt georganiseerd door de gemeente Schiedam (www.schiedamduurzaam.nl) en Energiek Schiedam. Vele enthousiaste Schiedamse bedrijven en organisaties werken en denken mee! De namen worden binnenkort op deze site vermeld.

Jouw  duurzaam recept? Graag!
We werken aan een inspirerend duurzaam kookboek. Stuur ons uw recept!

Meer of andere ideeën?
Wil jij ook aan de slag met het thema Proef de nieuwe Energie? Heb je ideeën om aan te sluiten? Heb je een duurzaam recept of een mooi voorbeeld? Laat het ons weten via duurzaam@schiedam.nl.  Download de uitnodiging en nodig andere Schiedammers uit voor dit inspirerende evenement.


 


Andere initiatieven